Til Danish Rainbow Awards i 2018 deltog Kronprinsessen for første gang og uddelte æresprisen til LGBT Danmark.

 

Rainbow Business Denmark hylder hvert år de personer, organisationer og virksomheder der er med til at skabe bedre livsvilkår for LGBT-personer eller er med til at skabe liv og indhold i Danmarks LGBT-miljø ved en stor prisfest.


Udvælgelse og valg af prisvinderne

På bagrund af indstillinger fra LGBT-miljøet nominerer Rainbow Business Denmark tre kandidater til hver pris. Hvilke personer, orga­nisationer eller virksomheder der skal vinde priserne afgøres ved en kombination af afstemning i en fagjury og en offentlig afstemning arrangeret af magasinet Out & About, med undtagelse af Æresprisen, hvor modtageren vælges af bestyrelsen i Rainbow Business Denmark.

For at blive nomineret til en AXGIL-pris, skal man have gjort en særlig og anerkendelses­værdig indsats for LGBT-miljøet i Danmark. Man skal have gjort en positiv forskel. Det kan være i det forudgående år, men det kan også være over en længere årerække.

 

Ambition

Det er styregruppens ambition at Danish Rainbow Awards skal være inkluderende og favne bredt. Det vil sige, at det skal være et arrangement for både homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede personer ... heteroseksuelle er naturligvis også velkommen. Det skal også være et arrangement der taler til unge så vel som ældre. Og det skal være et arrangement der anerkender det arbejde der gøres i LGBT-miljøet i hele Danmark.

 

 

 
Dokumenter

Rainbow Business Denmark
c/o Jailhouse, Studiestræde 12
1455 København K
CVR: 37283169

SJELDANI Boligadministration
P. Knudsens Gade 1
2450 København SV
Tlf.: 33242111

Email: info@sjeldani.dk
Hjemmeside: www.sjeldani.dk
Antal besøgende: 160869 (denne uge: 3654)